
Made from wholegrain wheat for a robust flavour
Ready to ship today,
Delivery time appr. 3-5 workdays
Prices incl. VAT plus shipping costs
Quantity | Unit price | Reference price |
---|---|---|
To 1 | €1.49 * | €2.98 * / 1000 gram |
From 2 | €1.42 * | €2.84 * / 1000 gram |
From 6 | €1.34 * | €2.68 * / 1000 gram |
- Order number: 207200
In Sizilien, der Kornkammer Italiens, findet Hartweizen (Durum) die besten Voraussetzungen zum Wachsen - viel Sonne und vulkanische Erde. Für die Pastaherstellung wird das Korn nach traditionellem italienischen Verfahren mit Keim und Randschichten vermahlen. Nach dem Formen werden die Teigwaren bei niedriger Temperatur schonend getrocknet. Vollkornnudeln zeichnen sich durch einen besonders herzhaften Geschmack aus. Die dunklere Farbe resultiert aus dem höheren Gehalt an Kleie (aus den Randschichten des ganzen Korns).
Kein Manufakturprodukt!
Wholegrain durum wheat semolina. Certified organic.
IT-BIO-008
> Store in a cool, dry place.
Cook the pasta in boiling salt water for approx. 7 minutes.
Energy in Kilojoule | 1524 kJ |
Energy in Kilocalories | 360 kcal |
Fat | 2,0 g |
of which saturated | 0,6 g |
Carbohydrates | 70 g |
of which sugars | 0,9 g |
Fibre | 8,0 g |
Protein | 12 g |
Salt | <0,01 g |
Evaluations will be activated after verification.