A well-known source of high-quality minerals
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Quantity | Unit price | Reference price |
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To 1 | €2.79 * | €5.58 * / 1000 gram |
From 2 | €2.51 * | €5.02 * / 1000 gram |
Hirse ist bei fast allen Mineralien und Spurenelementen Spitzenklasse. Sie spendet uns dreimal soviel Eisen wie Weizen und ist außerordentlich reich an Fluor. Von den Physiologen wird besonders das reichhaltige Vorhandensein von Kieselsäure und Zink in Hirse hervorgehoben. In keiner anderen Getreideart gibt es einen derart hohen Anteil dieser Stoffe.Das wahrscheinlich älteste Getreide der Welt wird wie Reis gekocht und kann zu Brei, Suppen oder Salaten verarbeitet werden.
100% organic millet glutenfree
AT-BIO-301
> May contain traces of nuts, lupines, sesame seeds and soy.
> Store in a cool, dry place.
Basic recipe: Add 2 cups of water to 1 cup of millet. Add vegetable stock cubes or salt, then boil for 5 minutes and leave to stand for 30 minutes to retain the grain structure. Tip: Use three times the above amount of water or milk for a porridge-like consistency. For optimal flavour, rinse the millet in running hot water before cooking.
Energy in Kilojoule | 1536 kJ |
Energy in Kilocalories | 363 kcal |
Fat | 3,9 g |
of which saturated | 0,9 g |
Carbohydrates | 69 g |
of which sugars | 1,6 g |
Fibre | 3,9 g |
Protein | 11 g |
Salt | 0 g |
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